Putkistosaneeraus Eerola Oy on valtakunnallisesti toimiva viemäri- ja putkistosaneerauksen erikoisosaamista tarjoava perheyritys.

Yrityksemme panostaa:

  • Ammattitaitoiseen henkilökuntaan – olemme toimineet jo vuodesta 1984!
  • Uudenaikaisiin, tehokkaisiin saneerausmenetelmiin
  • Laadukkaisiin materiaaleihin
  • Vaivattomuuteen – yrityksemme toimii avaimet käteen -periaatteella.

Toimipisteemme (Espoo, Jyväskylä ja Seinäjoki) sijaitsevat ympäri Suomen ja teemme kokonaisurakointia kaikkialla Suomessa.

Yrityksemme omistaa kaikki eri saneerausmenetelmissä tarvittavat asennuskalustot, ja teemme kokonaisurakointia avaimet käteen -periaatteella kaikkialla Suomessa. Toteutamme myös putkistojen saneeraukseen liittyvät valmistelevat työt, kuten pesut, TV-kuvaukset, välitilan täyttötyöt, suurtehoimuroinnit ja kaivutyöt.

Työskentelyssämme korostuvat alan pisin kokemus ja perheyhtiön arvot. Hoidamme saneeraukset nopeasti ja tehokkaasti, nykyaikaisinta kalustoa ja uusimpia teknologioita hyödyntäen. Esimerkiksi sukituksissa käytämme UV-valolla kovetettavia lasikuitusukkia.

Viemärisaneeraus

Viemäriputkien vanhetessa vesivahinkojen riski kasvaa huomattavasti. Vesivahinko voi tapahtua täysin huomaamatta, jolloin myös terveydelle haitalliset  home- ja kosteusvauriot ovat mahdollisia. Mikäli viemäristössäsi esiintyy ongelmia, olethan heti yhteydessä meihin!

Viemärisaneerauksia toteutetaan useilla eri menetelmillä ja laadukkaita materiaaleja käyttämällä.

Ahkera ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä nykyaikaisiin materiaaleihin ja menetelmiin takaa siistin ja kestävän lopputuloksen nopeasti.

Putkistosaneeraus

Jätevesiviemäreiden kunto olisi hyvä tarkistaa, mikäli putket ovat yli 30 vuotta vanhat. Putkien vanhetessa vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Putkistoissa saattaa myös piillä vaikeasti huomattavia, hyvin pieniä vuotoja, jotka voivat johtaa kosteus- ja homevaurioihin rakenteissa.

Putkistosaneerauksissa uudistamme hule- ja jätevesiverkoston käyttämällä ensiluokkaisia menetelmiä, jotka takaavat nopean, siistin ja kestävän lopputuloksen.

Vesijohtosaneeraus

Vesijohtosaneerauksessa uudistamme kiinteistön ulkopuoliset käyttövesijohdot sujuttamalla käyttäen hyväksyttyjä materiaaleja.