Yksityiset ja kiinteistöt

Yksityiset ja kiinteistöt 2018-03-01T16:28:49+00:00

Palvelut yksityisille ja kiinteistöille

Putkistosaneeraus Eerola Oy on valtakunnallisesti toimiva viemäri- ja putkistosaneerauksen erikoisosaamista tarjoava perheyritys. Työskentelyssämme yhdistyvät alan pisin kokemus, perheyhtiön arvot, korkea työmoraali ja nykyaikaisin kalusto. Tarjoamme palveluita niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin kivenkovalla ammattitaidolla.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Viemärisaneeraukset
  • Vesijohtosaneeraukset
  • Tonttijohtojen saneeraukset
  • Ruiskutukset
  • Kiinteistöviemäreiden pinnoitukset

Kysy myös muiden putkistojen saneerauksista!

Tonttijohtojen saneeraus

Tonttijohtoja ovat runkojohdon ja kiinteistön väliset johdot, jotka sijaitsevat usein osittain tontilla ja osittain kadulla. Kiinteistöt vastaavat tonttijohtojen rakentamisesta ja uudistamisesta itse. Tilatessasi tonttijohtojen saneerausta tarvitsemme muutamia perustietoja, kuten tontin koon, tontin sijainnin, betoniputken koon sekä tonttikaivon ja kaupunkiliitoksen kohdan. Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Ruiskutus

Putkistojen ruiskuvalu -menetelmällä vanhoihin putkistoihin ruiskutetaan uusi sisäputki ilman vanhojen putkien poistamista tai suurempia remontteja. Uusi putki kannattelee itse itsensä, eikä uuden putken kannalta ole merkitystä sillä, että vanha putki jää entiselle paikalleen. Remontoitavaan putkeen päästään käsiksi esimerkiksi wc-istuimen, tiskipöydän tai lattiakaivon kautta, joten seiniä tai lattioita ei tarvitse rikkoa. Tällainen remontti vie yleensä yhden huoneiston osalta yhden päivän – poismuutto ei siis ole tarpeellista.

Kiinteistöviemäreiden pinnoitus

Kiinteistöviemäreiden pinnoituksessa pinnoitamme vanhan viemärin, jolloin sen käyttöikä pitenee. Jotta pinnoitus voidaan suorittaa, pinnoitettavan viemärin on oltava ehjä. Menetelmällä ei siis saada uutta sisäputkea, vaan ainoastaan vahvistetaan jo olemassa olevaa. Kutsu meidät arvioimaan viemäreidesi kunto – palvelemme ympäri Suomen!

Jätä tarjouspyyntö

yhteystiedot